Event security

Grondige maar serene toegangscontrole

U organiseert een beurs, veiling, premièrevoorstelling, festival of een ander evenement? Een grondige, maar respectvolle persoonscontrole is de eerste stap in een veilig en vlekkeloos verloop van uw evenement.

Onze mensen beschikken over de kwalificaties om bezoekers te controleren. Dankzij onze ervaring voeren we elke controle op een serene manier uit.

 

Discreet toezicht op het terrein

Het kleinste incident kan de sfeer tijdens uw evenement verstoren. Wij helpen u om die sfeer te behouden. Dankzij hun rustige aanpak en sociale omgang voorkomen onze mensen conflicten.

Doet er zich toch een probleem voor? Dan lossen we dit op met de minste hinder.

 

Doordacht parkeerbeheer

Het succes van uw evenement wordt mee bepaald van bij de aankomst van uw bezoekers op de parking. Onze mensen begeleiden iedereen naar de juiste parkeerplaats en verzekeren zo een vlot parkingbeheer.

Het toezicht tijdens het event geeft uw bezoekers een gerust gevoel. Na het evenement zorgen we dat iedereen op een geordende en veilige manier de parking kan verlaten.

 

Dag en nacht toezicht op uw evenementapparatuur

Bij een evenement komen heel wat waardevolle voorwerpen kijken. Denk maar aan geluids- en verlichting apparatuur voor een beurs of festival, dure (kunst)voorwerpen voor een veiling, enzovoort.

U kunt bij ons terecht voor toezicht (al dan niet met hond) op al deze apparatuur en voorwerpen. En dat voor, tijdens en na uw evenement. Zo vermijdt u een wrange nasmaak achteraf.